سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother) را در این مطلب با هم مورد بررسی قرار خواهیم داد ، تا آخر همراه ما باشید
“والت دیزنی” چگونه ذهن کودکان دنیا را کنترل می کند … ؟! سوالی است که بارها به آن جواب داده شده اما
مدتی کوتاهی از عمر فرقه ای جدید به نام انصار یمانی میگذرد که از هر راهی برای ضربه به اصل شیعه استفاده میکند اما
تحلیل و بررسی فیلم The Warrior’s Way یا راه جنگجو که به نوعی میتوان آن را جدال آخرالزمانی وسترنر شرقی هم تلقی کرد.
در این قسمت به بررسی موسیقی و تهاجم در آن پرداخته ایم که در دو حوزه تهاجم علیه جسم و تهاجم علیه ذهن خلاصه میشود . افرادی که در این قسمت حضور دارند : استاد علی اکبر رائفی پور، مهرداد حیدری (آهنگساز)، یکی از متخصصین اعصاب و روان و یک فروشنده لوازم موسیقی.
یکی از شاخصه های این قسمت که اعتبار خاصی به آن میدهد مصاحبه ی اختصاصی با علی اکبر رائفی پور است . در این این قسمت به تبیین پوشاک جامعه پرداختیم و هدف این بود که دریابیم چرا در حال فراموشی سنت ها و ارزش های اسلامی - ایرانی خود هستیم و آیا این حرکت یک تهاجم نرم از سوی دشمن است ؟
مستند مردمان آخرالزمان،کاری از گروه مستند نشانه است که در حقیقت هدف آن نشان دادن جهان امروز و توطئه ها و تهاجماتی است که در جهان اتفاق افتاده و خواهد افتاد. زندگی مردمانی که ممکن است در جبهه ی جنگ های نرم باشد بی آن که خود بدانند.
قسمت اول این مستند را کوتاه ساختیم تا شما دوستان پیشنهاد دهید که قسمت های بعدی را در چه زمینه ای بسازیم به عنوان مثال برخی از قسمت ها درباره ی تهاجمات در بازی ها و فیلم ها و کارتون هاست که در دست ساخت است .
صهیونیستها فاقد فرهنگ و تمدن هستند به همین دلیل سعی دارند فرهنگی ترکیبی از سایر ملل برای خود به وجود آورند
فارس – رژیم صهیونیستی در حال آمادهسازی خود برای مواجهه نظامی با مصر پس از پیروزی اسلامگرایان در انتخابات این کشور است.
به گزارش راشاتودی، پیروزی اسلامگرایان و بالاخص بازوی سیاسی اخوانالمسلمون در مصر، این کشور را در وضعیت برخورد بالقوه با رژیم اسرائیل قرار داده است.
بنابراین گزارش، در شرایطی که نیروهای دفاعی اسرائیل امیدوارند که وابستگی مالی و نظامی مصر به ایالات متحده طی سالهای آینده نیز منجر به حفظ صلح میان مصر و اسرائیل شود، “مدیر برنامهریزی نیروهای دفاع اسرائیل” میگوید که با پیروزی اخوانالمسلمون در انتخابات مصر، دیویزیونها و گردانهای ویژهای در ارتش اسرائیل تشکیل خواهند شد.
بر اساس گزارش فوق، مصر که در شرایط کنونی سالانه ۱٫۳ میلیارد دلار از ایالات متحده کمک مالی دریافت میکند، یکی از بزرگترین دریافتکنندگان کمک مالی از آمریکا پس از امضای پیمان کمپ دیوید در سال ۱۹۷۹ با رژیم صهیونیستی بوده است.
با این حال پیروزی حزب عدالت و آزادی در انتخابات مصر، این کشور را به تهدیدی بالقوه برای رژیم اسرائیل بدل ساخته است. بر این اساس فرماندهان نظامی رژیم صهیونیستی خود را برای دو سناریوی احتمالی آماده میکنند:
اول، پیاده شدن نیروهای نظامی مصری در شبهجزیره سینا و نقض مستقیم پیمان کمپدیوید از سوی مصر؛
دوم، کمک نیروهای مصری به نیروهای سوری و حزبالله لبنان در جنگهای احتمالی با اسرائیل.
در شرایطی که بنیامین نتانیاهو، رئیس کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که هزینههای نظامی را در سال جدید نخواهد کاست، اما ایجاد دیویزیونهای جدید نظامی کمهزینه نخواهد بود.
پس از پیمان کمپدیوید، بین مصر در دوران سادات و مبارک با رژیم صهیونیستی روابط دوستانهای برقرار بود که اینک با سرنگونی رژیم مبارک این روابط دوستانه جدا زیر سوال رفته است.
اوج تنشها زمانی رخ داد که سفارت رژیم صهیونیستی در قاهره هدف حمله گروهی از انقلابیون مصری قرار گرفت. هرچند نظامیان حاکم بر مصر همچنان روابط مستحکمی با غرب دارند اما با روی کار آمدن اسلامگرایان مصری باید شاهد تغییرات گستردهای در سیاستهای این کشور باشیم.
اختلافات مذهبی بین یهودیان سکولار و یهودیان مذهبی که از آنان به «تندرو» یا «شدید» تعبیر میکنند شدت یاف که شهر بیتالشمش مرکز این اختلافات است.
به گزارش ایران پیان، به غیر از نارضایتیهای عمومی در اسرائیل که منجر به تظاهراتهای گسترده در شهرهای مختلف گردید، اختلافات قومی و مذهبی نیز تزاید و تشدید یافته است. اما تشدید اختلافات بین دو گروه از یهودیان که موسوم به یهودیان سکولار و یهودیان مذهبی یا تندرو میباشند، اینبار به انجام تظاهرات و حتی درگیریهای پراکنده گردید و نتانیاهو را مجبور به موضعگیری کرد.
به گزارش ARD از آلمان به نقل از خبرنگار خود در تلآویو: شدت اختلافات به حدی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت. بنا بر همین گزارش: نتانیاهو [با تعبیر از الگو شدن جمهوری اسلامی ایران برای کشورهای مسلمان منطقه به Iranisation] هشدار داد: ما اکنون با خطر ایران [Iranisation] در اسرائیل مواجه هستیم.
وی هم چنین به تقسیم شهر بیت الشمش (Shemesh) که مرکز اختلافات مذهبی این دو گروه میباشد به بخش سکولار و مذهبی اشاره کرد. یهودیان مذهبی شهر بیتالشمش، خواهان جدا نمودن مرد و زن در مراکز آموزشی، تفریحی و … هستند.
به گزارش شبکه دوم تلویزیون اسرائیل: پیادهروها، ایستگاههای اتوبوس و مقابل خودپردازهای پول و …، در شهر بیتالشمش که بین اورشلیم و تلآویر واقع شده است، مرکز تجمع هر دو گروه برای اصرار بر خواستههای خود بود. بر اساس همین گزارش: نتانیاهو به یهودیان اسرائیل هشدار داد که از «ایرانیزه» شدن اجتناب کنند.
وی افزود: اختلاف در این موارد خلاف روح تورات، انجیل و اصول دمکراتیکی است که در اسرائیل حاکم است(؟!)
وی بدون اشاره به اشغال سرزمین فلسطین، اخراج آنها از سرزمینهایشان، حملات وحشیانه به نوار غزه و نسل کشی در منطقه افزود: آموزهی تورات «عشق به همسایه» است.
به گزارش روزنامهی اسرائیلی «یدیعوت أحرونوت»: نتانیاهو به رغم این اظهارات، به دلیل شدت اختلافات، در پشت پرده مشغول مذاکره با اعضای کابینهی خود از حزب لیکود به منظور تصمیم برای تقسیم این شهر به دو بخش سکولار و مذهبی نشین، برای پایان دادن به این مخاصمات میباشد.
به گزارش رادیو اسرائیل: شلی یاچیموویچ (Shelly Yachimovich) رهبر حزب کار [مخالف و رقیب حزب حاکم لیکود] در مخالفت با این نظریه گفت: ما این پیشنهاد را قبول نداریم، اگر قرار باشد چنین تقسیماتی انجام پذیرد، در نتیجه باید دو دولت سکولار و مذهبی نیز داشته باشیم.
یکی از آسیب های حوزه مهدویت ، تعیین وقت ظهور است،حکمت الهی بر این است که وقت ظهور امام زمان(ع) بر بندگان مخفی بماند
صهیونیسم جهانی با حمایت وسیع از این رژیم سعی در برقراری حکومت جهانی یهود در مکانی که سرزمین مقدس مینامد،دارد اما
ساختار فاشیستی و نژادپرستانهی حاکم بر این رژیم که با سایر قومیتها و نژادها مانند بردهدار و برده برخورد کرده و در برخورد با مردم خود نیز رویکردی طبقاتی داشته، به عاملی برای زوال آن تبدیل شده است.